De 5 leukste springkussen van dit moment!

vrijdag 16 december 2022

De 5 leukste springkussen van dit moment!

Springkussens zijn erg populair onder kinderen om verschillende redenen. Ten eerste zien ze er leuk uit en kunnen kinderen hun energie kwijt door uren met vriendjes en vriendinnetjes te springen. Daarnaast is het een leuke activiteit om te doen tijdens een kinderfeestje, evenement of sportdag. De 5 populairste springkussens van dit moment hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 

Springkussen mini Princes met dak

Het prinsessen springkussen is er populair onder de jonge meiden. Als je aan een meisje vraagt wat ze later wilt worden, zeggen de meeste ‘prinses’. Dit prinsessen springkussen is ideaal voor een kinderfeestje waar alle meiden verkleed komen als prinses. Laat in de uitnodig weten dat ze allemaal een prinsessenjurk mogen aantrekken van hun favoriete prinses en laat ze omtoveren met schmink. Nadat dit gebeurt is kunnen jullie je uren vermaken op dit springkussen mini prinses met dak.

 

 

 

Springkussen Sealife met glijbaan

Het springkussen sealife met glijbaan is ook een erg populair springkussen onder de jonge kinderen. De kinderen kunnen zich uren vermaken op dit springkussen. Naast dat dit springkussen niet al te groot is, ziet het springkussen er ook nog eens erg vrolijk uit door de kleuren en de zeedieren die erop staan en heeft het een glijbaan. Heb je als thema ‘seaworld’ op het kinderfeestje? Koop dan blauwe siroop en zorg voor genoeg dolfijnen snoepjes.

 

 

 

Speelkussen multiplay Jungle

Altijd al eens als Tarzan of Jane door de jungle willen slingeren? Dan maak je met dit speelkussen multiplay jungle een grote kans! Speel en spring met al je vriendjes en vriendinnetjes opzoek naar apen, olifanten, tijgers en slangen. Dit springkussen is niet alleen leuk voor een kinderfeestje, maar is ook een leuke toevoeging aan een evenement of sportdag.

 

 

 

 

 

Springkussen mini Circus met dak

Naast springen vinden kinderen het ook leuk om samen te klimmen en te klauteren over obstakels. Houdt je van het circus? Dan is dit springkussen mini circus met dak een succes voor een sportieve middag. Huur dit springkussen voor een sportdag en laat de kinderen zich uren uitleven. Ze zullen zich uren kunnen vermaken op dit fantastische springkussen. Laat ze wel de clownsschoenen uitrekken, zodat het springkussen heel blijft.

 

 

 

Speelkussen multiplay piraat

Ooit al eens op een piratenschip willen zitten en willen ervaren hoe dat leven op zee is? Huur dan het speelkussen multiplay piraat, waar je met je vriendjes op kunt spelen, klimmen en klauteren. Kijk uit je verrekijker of er gevaar aan komt en vaar naar tropische eiland. Dit speelkussen heeft naast verschillende obstakels ook hindernissen.

 

 

 

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Terug naar het nieuwsoverzicht