Voetbal attracties

Alle voetbal attracties

Voetbal Sjoelen

Voetbal Sjoelen

Afmetingen DxBxH
1,5 x 6,0 x 2,2 M
1 dag
57,85
Excl. BTW
1 dag
70,00
incl. BTW
Voetbal Dart Groot

Voetbal Dart Groot

Afmetingen DxBxH
4.4 x 3.6 x 5.2 m
Aantal gebruikers
3
1 dag
119,90
Excl. BTW
1 dag
145,08
incl. BTW
Voetbalveld / Voetbalboarding

Voetbalveld / Voetbalboarding

Afmetingen DxBxH
20 x 10 x 2,5 m
Aantal gebruikers
12
1 dag
123,97
Excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW

Voetbal attracties te huur bij Springkussenverhuur Flevoland

Wie wist er dat je met voetbal zoveel kon variëren? Wij van Springkussenverhuur Flevoland wel! Wij hebben namelijk alle soorten voetbal spellen in ons assortiment! Het maakt niet uit wat je zoekt bij Springkussenverhuur Flevoland hebben wij het in voorraad! Wij raden je aan om voorafgaand te kijken wat voor soort feest of evenement je organiseert en wat de omvang zal zijn. Op basis van deze gegevens kun je een goede inschatting maken wat je nodig zal hebben. Selecteer vervolgens wat je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze webshop.

 

Nog meer mogelijkheden

Ben je op zoek naar iets anders dan voetbal? Dit is ook geen enkel probleem bij ons! Naast de verhuur van voetbal attracties, hebben wij nog veel meer te bieden. Wij bieden onder andere de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens aan! Voor het organiseren van een feest of evenement zit je bij ons goed! Neem ook eens een kijkje bij onze partymaterialen zoals: licht en geluid, spelletjes en attracties. 

Bij springkussenverhuur Flevoland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Vragen over voetbal attracties

Heb je vragen over onze voetbal attracties of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Flevoland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.