Tenten

Alle tenten

Opblaasbare Tent Rond 6m

Opblaasbare Tent Rond 6m

1 dag
165,29
Excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Opblaasbare Tent 4x6m

Opblaasbare Tent 4x6m

1 dag
185,95
Excl. BTW
1 dag
225,00
incl. BTW

Tenten te huur bij Springkussenverhuur Flevoland

Als je op zoek bent naar een opblaasbare tent die gemakkelijk op te zetten is, ben je bij ons van Springkussenverhuur Flevoland aan het juiste adres. Wij bieden namelijk op dit moment twee verschillende mogelijkheden aan. Dit zijn de opblaasbare tent van 6 meter en de opblaasbare tent van 4 meter. Afhankelijk van de grootte van het feest dat je organiseert, bepaal je welke tent het best aansluit. Selecteer vervolgens welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze webshop.

Naast de verhuur van tenten, verhuren wij ook andere materialen om je feest mee aan te kleden en in te richten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze springkussens, stormbanen, attracties en sport en spel materiaal.

 

Extra service mogelijkheden

Bij Springkussenverhuur Flevoland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Vragen over tenten

Heb je vragen over onze tenten of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Flevoland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.