Over ons

Springkussenverhuur Flevoland is dé plek voor het huren van de leukste springkussens voor elke gelegenheid. Zo kun je bij ons alles huren voor een leuk feestje. Springkussens, opblaasbare spellen en stormbanen hebben wij in allerlei soorten en maten. En wij hebben daarnaast een breed assortiment van vele andere spellen zoals pooltafels, airhockey en lasergamen. Maar ook uw geluidsmateriaal en popcornmachines kunt u bij ons huren. Kortom zijn wij de one-stop-shop voor uw feest of evenement.

 

Bij ons staat kwaliteit en speelplezier hoog in het vaandel en willen u geheel ontzorgen bij uw feest of evenement. Om daarvoor te zorgen is het bij ons mogelijk om flexibel afspraken te maken voor het bezorgen en/of afhalen van uw springkussen of speeltoestel. Wij denken graag met u mee om uw evenement of feest naar een hoger niveau te tillen. Naast de kwaliteit en speelplezier letten wij ook continu op de veiligheid van ons assortiment. Door veiligheidscontroles uit te voeren alvorens wij leveren zorgen wij ervoor dat u ook verzekerd bent van een veilig feest voor u en uw kinderen.

 

Als er nog vragen zijn, schroom dan niet op contact op te nemen! Dit kan per mail en telefonisch (bellen en Whatsappen).