Sportkussens

Alle sportkussens

Voetbal Dart Groot

Voetbal Dart Groot

Afmetingen DxBxH
4.4 x 3.6 x 5.2 m
Aantal gebruikers
3
1 dag
119,90
Excl. BTW
1 dag
145,08
incl. BTW
Voetbalveld / Voetbalboarding

Voetbalveld / Voetbalboarding

Afmetingen DxBxH
20 x 10 x 2,5 m
Aantal gebruikers
12
1 dag
123,97
Excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW
Gladiatorenspel Actie

Gladiatorenspel

Afmetingen DxBxH
8,0m x 4,0m x 1,3m
Aantal gebruikers
2
1 dag
123,97
Excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW

Sportkussens te huur bij Springkussenverhuur Nederland

Organiseer je een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje wat een sportieve bedoeling gaat worden? Met de sportluchtkussens van Springkussenverhuur Flevoland heb je meer dan genoeg keuze om verschillende sporten op een luchtkussen uit te voeren. Door onze luchtkussens is een potje voetbal nu niet zomaar een potje voetbal maar veel leuker! We verhuren onder andere een gatengoal die geschikt is voor verschillende spellen. Voor een sportief evenement of een sportdag ben je bij Springkussenverhuur Flevoland aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om jouw feest of assortiment een groot succes te maken.

Bij springkussenverhuur Flevoland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Nog meer mogelijkheden

We verhuren niet alleen sportluchtkussens maar ook de benodigde attributen die je nodig hebt voor een evenement bijvoorbeeld: tenten, feestversieringpopcornmachine en nog veel meer! Je bekijkt al onze producten bij Springkussenverhuur Flevoland, jouw verhuurder als het gaat om feesten en evenementen.

 

Vragen over sportkussens

Heb je vragen over onze sportkussens of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Flevoland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.