Spelkussens

Alle spelkussens

Ringwerpen XXL

Ringwerpen XXL

Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 1,5 m
1 dag
45,45
Excl. BTW
1 dag
54,99
incl. BTW
Trekrodeo Stier Actie

Trekrodeo Stier

Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 1,5 m
Aantal gebruikers
1
van

105,00

excl. BTW
1 dag
85,00
Excl. BTW
1 dag
102,85
incl. BTW
Sumo Volwassenen

Sumo Volwassenen

Aantal gebruikers
2
1 dag
99,17
Excl. BTW
1 dag
120,00
incl. BTW

Spelkussens te huur bij Springkussenverhuur Flevoland

Ben je op zoek naar leuke spellen voor bijvoorbeeld een zeskamp? Dan ben je bij Springkussenverhuur Flevoland op het juiste adres. We hebben allerlei leuke spellen in het assortiment bijvoorbeeld: een trekrodeo stier. Het maakt niet uit wat voor thema het feest of evenement is. Voor elk feest of evenement hebben wij de allerleukste producten in huis!

Bij springkussenverhuur Flevoland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Nog meer mogelijkheden

Naast de verhuur van spelkussens, hebben wij nog veel meer te bieden. Wij bieden onder andere de beste springkussens, stormbanen, luchtkussens aan! Voor het organiseren van een feest of evenement zit je bij ons goed! Neem ook eens een kijkje bij onze partymaterialen zoals: licht en geluid, spelletjes en attracties. 

 

Vragen over spelkussens

Heb je nog vragen of opmerkingen of een beetje hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Flevoland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.