3 Leuke Opblaasbare Voetbalattracties

woensdag 5 juli 2023

Toffe voetbalattracties huren in Almere

Als je op zoek bent naar leuke opblaasbare voetbalattracties, ben je bij Springkussenverhuur Flevoland aan het juiste adres. In dit artikel zullen we drie geweldige opblaasbare voetbalattracties bespreken die garant staan voor plezier en opwinding. Of je nu een sportevenement, een schoolactiviteit of een kinderfeestje organiseert, deze attracties zullen zeker voor veel enthousiasme zorgen. Laten we eens kijken naar de spannende mogelijkheden die Springkussenverhuur Flevoland te bieden heeft.

1. Gatengoal: Wie scoort de meeste punten?

Ben je klaar voor een uitdagende voetbalwedstrijd? Met de Gatengoal kunnen jullie er een echt spektakel van maken. Deze opblaasbare attractie daagt spelers uit om te laten zien wie de beste voetballer is. Het doel is simpel: scoor de meeste punten! De Gatengoal heeft verschillende doelen met gaten van verschillende groottes. Elk gat heeft een bepaald aantal punten. Hoe groter het gat, hoe moeilijker het is om erin te scoren en hoe meer punten je verdient. Dit spel is perfect voor competitieve uitdagingen en zal zeker de teamgeest en vaardigheden van de deelnemers versterken.

2. Voetbal Sjoelen: Scoor jij de meeste punten?

Iedereen kent het klassieke sjoelen, maar heb je ooit sjoelen met je voeten geprobeerd? Met Voetbal Sjoelen wordt het sjoelen naar een heel nieuw niveau getild. In plaats van de traditionele schijven gebruik je nu je voeten om te scoren. Het doel is om de voetbal door de smalle openingen in het speelveld te schieten en zoveel mogelijk punten te verdienen. Het vergt precisie, behendigheid en een goede traptechniek. Voetbal Sjoelen is een geweldige attractie voor jong en oud en brengt plezier en uitdaging samen.

3. Levend Tafelvoetbal: Test je teamvaardigheden

Wil je een teamactiviteit organiseren waarbij samenwerking en strategie centraal staan? Dan is Levend Tafelvoetbal de perfecte keuze. Dit opblaasbare spel simuleert het klassieke tafelvoetbal, maar met een twist. In plaats van plastic spelers hebben de deelnemers een harnas aan waarmee ze aan de stangen vastzitten. Ze kunnen alleen naar links en rechts bewegen, net zoals in een echt tafelvoetbalspel. Het doel is om als team zoveel mogelijk doelpunten te scoren en de tegenstanders te verslaan. Levend Tafelvoetbal is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om teambuilding en samenwerking

Terug naar het nieuwsoverzicht