Attracties

1 dag
289,26
Excl. BTW
1 dag
350,00
incl. BTW
1 dag
289,26
Excl. BTW
1 dag
350,00
incl. BTW
1 dag
289,26
Excl. BTW
1 dag
350,00
incl. BTW

Attracties te huur bij Springkussenverhuur Flevoland

We hebben bij Springkussenverhuur Flevoland diverse attracties in het assortiment. De attracties zijn van goede kwaliteit en voor een goede prijs te huur. Je kunt de veiligheid van de kinderen en mensen waarborgen door er begeleiding bij te huren geregeld vanuit Springkussenverhuur Nederland. Wij raden je aan om voorafgaand te kijken wat voor soort feest of evenement je organiseert en wat de omvang zal zijn. Op basis van deze gegevens kun je een goede inschatting maken wat je nodig zal hebben. Selecteer vervolgens wat je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze webshop.

 

Mogelijkheden attracties te huur

Kies uit een van de volgende producten:

Naast de verhuur van attracties, verhuren wij ook andere partymaterialen om jouw feest of evenement tot een succes te maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze springkussens, stormbanen of sport en spel materiaal.

 

Extra service mogelijkheden

Bij Springkussenverhuur Flevoland bieden we een bezorgservice aan, op-en afbouw service en een begeleidservice van drie uur. Het is natuurlijk ook mogelijk om de producten zelf op locatie bij ons op te halen. Bij sommige producten is toezicht van een volwassene verplicht of raden wij aan om de producten door ons op-en af te laten bouwen.

 

Vragen over attracties

Heb je vragen over onze attracties of over één van onze andere producten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Flevoland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.